Automatische concepten

  

 Anna Sabidussi 

 Strategie 

"]

 

 

  

 Rick Scholte 

 Founder van Sorama 

"]

 

“Dankzij een gedegen voorselectie tref je binnen een groeicirkel collega-ondernemers met wie je echt wat uit te wisselen hebt. Herkenning, en de praktijk als grote leerschool, lokken een interessante dynamiek uit. Dat binnen de veiligheid van een besloten kring. Ik hoop en verwacht dat de contacten na afloop blijven.”

 

  

 Benno Beuting 

 Directeur-eigenaar van Cordis Automation 

"]

 

“Toen ik aan het programma meedeed, was mijn bedrijf veranderd van een projectorganisatie naar een productorganisatie. Waar we voorheen in opdracht softwarekwesties oppakten voor bedrijven, maken we nu een tool om voor de besturing van machines en systemen op basis van Model-Based Engineering software te ontwikkelen. Handmatig de code typen is daarmee niet meer nodig. De focus van software ontwikkeling wordt hiermee gelegd op het ontwerp, niet meer op het coderen.

Dus het bedrijf moest volledig veranderen. We moesten ons bezighouden met zaken als de markt, licenties, trainingen, services, nieuw personeel, etc. Ik ben zelf technisch opgeleid als ingenieur, heb geen MBA en ook geen tijd om dat te halen. Net op dat moment kwam NextOEM voorbij. Alleen al het bewustzijn dat ik daaruit haalde over het belang van bekwaamheid in al die bedrijfskundige aspecten was super waardevol. Dat ik vervolgens daarover kon sparren met andere ondernemers, die hun eigen ervaring hadden in die verschillende fases, heeft me veel relevante kennis opgeleverd. Dus het was absoluut een goede investering.”

 

  

 Geert Berkvens 

 CEO van ‎ MyHomeServices 

"]

 

“Ik heb altijd gezegd dat ik in staat ben om een bedrijf op te bouwen, niet om het uit te breiden als het eenmaal gaat lopen. Dat weet ik van mezelf. Vooral omdat ik het lastig vind om grote financiers binnen te halen en dat is wel nodig inmiddels. Voor onze geautomatiseerde customer journey producten ondersteund door Augmented Reality hebben we nu een mooi klantenlijstje, maar managing van de cashflow blijft daarbij achter.

De zaak zit dus echt in de scale-up fase, terwijl ik me soms nog een start-up voel. Daarom wil ik graag andere ondernemers ontmoeten die tegen dezelfde problemen zijn aangelopen, om samen oplossingen te vergelijken. En om me een spiegel voor te houden. Liefst zo recht voor z’n raap mogelijk.”

 

  

 Marc Hendrikse 

 Voorzitter Holland High Tech 

"]

 

 

  

 Erwin van den Berkmortel 

 Directeur van Flex-Industries 

"]

 

“Ik ben tot dusver naar twee sessies geweest en merk nu al: een groeicirkel raakt je in de kern en verrijkt je inzichten. Wat ik heel waardevol vind, is dat je niet naar een goeroe zit te luisteren in een volle collegezaal, maar in een kleine, intieme setting met veel interactie.”

 

  

 Eric Goorsenberg 

 algemeen directeur van Fijnmechanische Industrie Goorsenberg 

"]

 

De groeicirkel is voor mij een belangrijke kennisbank. En specifiek momenteel als het gaat om op de juiste manier vaart te zetten achter de lancering van een nieuw product. Zo’n marktintroductie kun je maar één keer goed doen. Een groeicirkel die meedenkt is dan een uitkomst. Ik vind het verrassend wat ik al aan nuttige feedback heb gekregen."

 

  

 Maurice Uytdewilligen 

 CEO van APS Therapy 

"]

 

De groeicirkel is voor mij een belangrijke kennisbank. En specifiek momenteel als het gaat om op de juiste manier vaart te zetten achter de lancering van een nieuw product. Zo’n marktintroductie kun je maar één keer goed doen. Een groeicirkel die meedenkt is dan een uitkomst. Ik vind het verrassend wat ik al aan nuttige feedback heb gekregen."

 

  

 Monique Harmsen 

 CEO van Lumiguide 

"]

 

"De kracht van het programma is dat je een spiegel krijgt voorgehouden. Niet alleen door experts, maar ook door collega-ondernemers. Reflecteren is leren. Dankzij de veilige setting toont iedereen zich heel open en bereid om te delen. Op een kundige manier zijn de voorwaarden gecreëerd voor een goede groepsbinding - die was er vanaf dag één.”"

 

  

 Marco Koenen 

 CEO van JSB 

"]

 

Het programma van NextOEM is een reality check: waar staan we in de markt en zijn we op de juiste weg